Se SodaStream léto rozhodně nekončí!

Léto a míchané drinky patří neodmyslitelně k sobě, to ale neznamená, že se se svými oblíbenými chutěmi musíte na podzim rozloučit. Značka SodaStream uvádí na trh limitovanou edici Cocktail Party, jíž dominují dvě ikonické stálice barmanské scény – Mojito a Italian Spritz. Čerstvou perlivou vodu s lahodnými příchutěmi světoznámých koktejlů si tak můžete vychutnat v pohodlí domova a kdykoli. Zakoupíte je samostatně nebo ve speciálním setu s výrobníkem a dvěma lahvemi v originálním party designu.
Připravení na party
Určitě to znáte, rádi byste si připravili oblíbený recept, ale nemáte po ruce všechny ingredience. Co se týče oblíbených drinků Mojito nebo Italian Spritz, tato situace vám nehrozí – pokud máte doma set Cocktail Party Pack od SodaStream. Obsahuje totiž vše, co na přípravu světoznámých koktejlů potřebujete. Kromě výrobníku perlivé vody a bombičky s potravinářským CO2 najdete v balení i dvě koncentrované příchutě Mojito a Italian Spritz a dvě litrové lahve v party designu. Stačí připravit čerstvou perlivou vodu, smíchat s příchutí v doporučeném poměru a můžete servírovat!

Set SodaStream SPIRIT Black Cocktail Party Pack obsahuje černý výrobník Spirit s bombičkou CO2 a dvě lahve Fuse v černém provedení s minimalistickými tematickými motivy. Součástí balení jsou dvě 500ml příchutě Mojito a Italian Spritz určené pro přípravu chutných perlivých koktejlů. Náročnější jedinci ocení uživatelský komfort při vkládání lahve, kterou stačí jednoduše zacvaknout bez nutnosti šroubování. Pomocí tlačítka umístěného na horní straně přístroje si snadno určíte míru naperlení nápoje.
 
SodaStream SPIRIT Black



 
Set SodaStream JET Black Cocktail Party Pack obsahuje černý výrobník JET s bombičkou CO2, díky které můžete připravit až 80 litrů perlivé vody. Jako bonus získáte dvě litrové lahve JET v černém provedení s minimalistickými tematickými motivy a dvě 500ml příchutě Mojito a Italian Spritz určené pro přípravu chutných perlivých koktejlů.
 
SodaStream JET Black
 
 
Vzpomínky na Itálii
Příchuť Soda Stream Italian Spritz vychází z osvědčené italské klasiky, a tak dodá vašemu drinku nejen typicky načervenalou barvu, ale i jemnou hořkost prolínající se s chutí citrusů. Nealkoholická receptura obsahuje koncentrovanou citronovou a pomerančovou šťávu kombinovanou se špetkou chininu, známého pro svoji typickou nahořklou chuť. Příprava drinku je velmi jednoduchá – příchuť stačí smíchat s čerstvou perlivou vodou v poměru 1 : 19, takže z jednoho balení připravíte přibližně dvanáct litrů nápoje. Dávkování ulehčí odměrka na víčku balení. Dospělí si mohou seznam ingrediencí rozšířit i o prosecco.
 
Příchuť Soda Stream Italian Spritz, 500 ml
 
 
Kubánská ikona
Oblíbený kubánský koktejl, který si v Havaně rád vychutnával i Ernest Hemingway, připravíte s příchutí SodaStream Mojito za pár okamžiků. Koktejlový koncentrát se míchá s čerstvou perlivou vodou v doporučeném poměru jedna odměrka víčka příchutě na lahev perlivé vody SodaStream. Nealkoholické příchuti dominuje svěží chuť limetek a máty, která potěší chuťové pohárky malých i velkých. Samozřejmě ti plnoletí mohou přimíchat ještě kvalitní bílý rum, který k originální receptuře rozhodně patří.
 
Příchuť Soda Stream Mojito, 500 ml



 
Jedna nikdy nestačí
Kvalitních, opakovaně použitelných nápojových lahví nikdy není dost. I proto SodaStream rozšířil svoji nabídku o další limitovanou edici Cocktail Party. Litrové lahve jsou určeny pro perlivou i neperlivou vodu, jsou tlaku odolné, opakovaně použitelné a vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu bez BPA.

Sada dvou lahví typu Fuse v černém provedení s minimalistickými tematickými motivy. Je vhodná pro výrobníky SodaStream SPIRIT.
 
Lahev Cocktail Party Fuse 2 x 1 litr

Sada dvou lahví typu Jet v černém provedení s minimalistickými tematickými motivy je vhodná pro výrobníky SodaStream JET.
 
Lahev Cocktail Party JET 2 x 1 litr


 
O značce SodaStream
 
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami co do počtu vypitých litrů.*
Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. 
Kromě svého pohodlí navíc používáním každého výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdných PET lahví od nápojů.
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz
* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.
  
Kontakt pro média:
Hedvika Přibová
PHOENIX COMMUNICATION
140 00 | Praha 4 | Pod Vilami 785/22
hedvika@phoenixcom.cz
Zpět na SodaStream Blog