Těšte se na léto s malinovou limitovanou edicí SODASTREAM

Značka SodaStream, světový specialista na výrobu domácí perlivé vody, uvádí na trh limitovanou edici JET Love Raspberry s prémiovou výbavou laděnou do malinových vzorů. Obsahuje výrobník JET White s bombičkou, 3 nápojové lahve a malinovou příchuť pro perlivou vodu. Vůni a chuť léta si tak můžete vychutnat v pohodlí domova už teď!
Výrobník Jet White, který je nejprodávanějším typem výrobníku SodaStream, dokáže připravit osvěžující perlivou vodu z čerstvé kohoutkové vody. Funguje na jednoduchém mechanickém principu, díky kterému si vodu snadno naperlíte stlačením ovládacího tlačítka. Počtem a dobou stlačení si sami zvolíte, jak moc má být vaše voda perlivá. Bombička s potravinářským CO2 plynem vystačí na výrobu až 80 litrů perlivé vody.

Součástí edice jsou 3 litrové opakovaně plnitelné lahve JET s malinovým tematicky laděným designem. Víčka a dna jsou bílá, tělo lahve je čiré a je vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA látek. Dvě lahve mají navíc stylový malinovým motiv. Originální malinová příchuť je určena pro perlivou vodu, má snížený obsah cukru a neobsahuje alergeny. A navíc výborně chutná.

Limitovaná edice Jet Love Raspberry potěší každého, kdo miluje léto, zdravý životní styl a nejsou mu lhostejné rodinné finance ani životním prostředí. Omezením výdajů za balenou vodu totiž šetříte nejen vlastní rozpočet, tak zároveň předcházíte hromadění jednorázových plastů, které zahlcují naši planetu. A navíc se díky SodaStream jednou provždy vyhnete namáhavému tahání těžkých balení vod.


O značce SodaStream
 
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *

Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet.
Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.
 
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.

Kontakt pro média:
Monika Straková
PHOENIX COMMUNICATION
140 00 | Praha 4 | Pod Vilami 785/22
monika@phoenixcom.cz
Zpět na SodaStream Blog