Sodastream rozšiřuje barevnou škálu prémiových výrobníků Crystal a Spirit one touch

Máte-li rádi čerstvou vodu s bublinkami a zároveň se chcete vyhnout neustálým návštěvám obchodu, připravte si perlivou vodu v pohodlí domova s pomocí výrobníků SodaStream. SodaStream rozšiřuje barevné portfolio hned u dvou prémiových výrobníků domácí perlivé vody. Plně automatický model SodaStream Spirit One Touch je nyní i v bílé variantě a luxusní výrobník SodaStream Crystal, pomocí kterého si připravíte čerstvou perlivou vodu přímo do elegantní skleněné karafy, je k dostání v metalické černé barvě.

Automatický Spirit One Touch White je ideální pro ty, kteří mají rádi řešení bez kompromisů – elegantní vzhled, funkčnost a pohodlnou obsluha.

Přípravu domácích bublinek zjednodušuje revoluční systém uchycení lahve pomocí Snap & Lock mechanismu bez nutnosti šroubování lahve a automatický proces přípravy perlivé vody, který zobrazují světelné diody. Stačí si zvolit podle chuti jeden ze tří přednastavených režimů perlivosti – jemný, středně nebo silně perlivý.

Balení obsahuje výrobník v elegantním bílém provedení, bombičku s potravinářským CO2 plynem až na 80 l perlivé vody, 1 ks velké opakovaně použitelné nápojové lahve a adaptér do elektrické zásuvky. Lahev Fuse Metal o objemu 1 l je vyrobena ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA a má atraktivní design v nerezovém provedení, za kterým stojí světový designer Yves Béhar.


Požadavky náročného zákazníka na design, funkčnost a také pohodlnou obsluhu splňuje i barevná novinka v řadě výrobníků SodaStream – Crystal Black/Metal. Jeho černé metalické provedení v kombinaci s ocelí je působivé, ale vkusné. Tento luxusní výrobník připraví čerstvou perlivou vodu přímo do elegantní skleněné karafy. Sklo k vodě nedomyslitelně patří, podtrhuje její čistotu, neovlivňuje chuťové vlastnosti a je reprezentativní i při servírování. Navíc je možné lahev umývat v myčce, takže její životnost je prakticky neomezená.

Příprava perlivé vody je s tímto výrobníkem velice snadná – lahev vložíte do pevné ocelové nádoby, uzavřete výrobník a zbývá už jen stlačit ovládací tlačítko, kterým docílíte různé síly naperlení podle vlastní chuti.

Součástí balení je vedle samotného výrobníku a skleněné nápojové lahve o objemu 0,7l také bombička s potravinářským CO2 plynem až na 80 l perlivé vody. K výrobníku je možné přikoupit i originální sadu 4 skleněných pohárů, které dokonale ladí s designem skleněné karafy. Sklenice mají objem 330 ml a jsou vhodné do myčky nádobí.


O značce SodaStream
 
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *
 
Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet.
Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.
 
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.

Kontakt pro média:
Monika Straková
PHOENIX COMMUNICATION
140 00 | Praha 4 | Pod Vilami 785/22
monika@phoenixcom.cz

Zpět na SodaStream Blog