Léto má chuť malin

Začátek léta s sebou přináší hřejivé sluneční paprsky a s nimi i první horké dny provoněné zrajícími letními plody. Abyste si tuto krásnou atmosféru mohli vychutnat teď i po celý zbytek roku, přináší společnost SodaStream ovocnou novinku – malinovou příchuť.
Originální malinová příchuť od společnosti SodaStream, světového specialisty na výrobu domácí perlivé vody, je určena pro perlivou vodu, má snížený obsah cukru a neobsahuje alergeny. Balení o objemu 750 ml vydrží pro 18 velkých SodaStream lahví nápoje a pro snadné odměření obsahuje i víčko s odměrkou pro doporučené ředění. S touto příchutí si během chvilky namícháte výborný drink, který vás osvěží doma, v práci nebo na cestách.

Nyní k dostání i v rámci limitované edice JET Love Raspberry s prémiovou výbavou. Edice obsahuje výrobník JET White s bombičkou, 3 litrové opakovaně plnitelné nápojové lahve JET s malinovým tematicky laděným designem a malinovou příchuť pro perlivou vodu.

Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. 
Kromě svého komfortu navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.

Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.
  
Kontakt pro média:
Hedvika Přibová
PHOENIX COMMUNICATION
140 00 | Praha 4 | Pod Vilami 785/22
hedvika@phoenixcom.cz
Zpět na SodaStream Blog