Bombičky Sodastream nyní i v síti drogerií TETA

Po celém světě se 22. března slaví Světový den vody. Společnost SodaStream, přední výrobce domácí perlivé vody, jen pár dní po tomto významném datu ještě více usnadní přístup všem zákazníkům k výrobě vlastní perlivé vody v pohodlí domova. Značka totiž významně rozšiřuje svoji síť autorizovaných míst pro výměnu bombiček s potravinářským plynem CO2, která naperlení vody umožňuje. Od 1. dubna SodaStream v ČR zahájí spolupráci se sítí drogerií TETA, díky které počet autorizovaných míst přesáhne číslo 3 000.

K naperlení vody používají výrobníky domácí perlivé vody SodaStream bombičky s plynovou náplní CO2, které si po vypotřebování může každý zákazník vyměnit na autorizovaných místech pouze za cenu náplně. Počet autorizovaných míst se od 1. dubna rozroste o prodejny drogerie TETA, jejíž historie sahá do počátku 90. let. Původně komorní studentský projekt se za čtvrt století proměnil v největší síť drogerií v Česku. Spolupráce tak pro SodaStream znamená nárůst autorizovaných míst na výměnu bombiček o 543 míst.

„Snažíme se možnost výměny plynové náplně přiblížit všem našim zákazníkům tak, aby pro ně byla snadno dostupná. Ze spolupráce se sítí drogerií TETA máme velkou radost, protože díky ní se nám počet autorizovaných výměnných míst navýší na víc než 3000. Jen pro představu, tím jsme se přiblížili, co do počtu poboček, k České poště. Dalo by se tedy říct, že jsme na každém rohu,“ dodává s úsměvem Michal Panis, manager značky SodaStream v ČR.
 

Bombička je součástí základní výbavy každého výrobníku značky SodaStream a náplň vydrží až na 80 litrů domácí perlivé vody podle intenzity naperlení. Pomocí ní se docílí vytoužené chuti a naperlení čerstvě natočené vody proudem řetízkujících bublinek v pohodlí domova.
 

Z bezpečnostních důvodů má každá bombička SodaStream přesně stanovenou životnost. Při plnění je evidováno její výrobní číslo a kontrolovány jsou všechny bezpečnostní mechanismy, tlakové ventily i celkový stav. Tím je zaručeno 100% bezpečí provozu a kvalita potravinářského plynu CO2. Michal Panis upozorňuje: „Originálně naplněnou bombičku, která je námi otestována a doporučena pro použití ve výrobnících SodaStream, poznáte podle loga společnosti na etiketě bombičky a nepoškozené modré pečeti s logem SodaStream, výrobní šarží a datem expirace. Všechny tyto prvky musí mít nádoba zároveň.“

 

O značce SodaStream

SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *

Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet.

Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.

Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.

Kontakt pro média:

Monika Straková
PHOENIX COMMUNICATION
140 00 | Praha 4 | Pod Vilami 785/22 monika@phoenixcom.cz

Zpět na SodaStream Blog