SodaStream DUO: Domácí bublinky bez kompromisů

Přemýšlíte nad koupí výrobníku perlivé vody, ale při stolování si potrpíte na nadčasovou eleganci? Jídlo a nápoje servírované v kvalitním skle a k tomu stylové prostírání – přesně do tohoto konceptu dokonale zapadá i nový výrobník SodaStream DUO. Jako jediný model na trhu umožňuje přípravu perlivé vody do skleněné karafy i plastové lahve. Zatímco první neubere na eleganci ani svátečnímu obědu, s druhou, vyrobenou z odolného Tritanu,  můžete bez obav vyrazit na cesty.
DUO je stylový „obojživelník“ z nové generace výrobníků SodaStream. Už na první pohled zaujme nadčasovým industriálním designem a kvalitním zpracováním s nerezovými prvky. Díky kompaktnímu provedení si najde svoje místo v každém prostoru a vejde se i pod kuchyňskou linku.

Na rozdíl od svého předchůdce, výrobníku Crystal, umožňuje výrobník DUO připravit čerstvou perlivou vodu jak do skleněné karafy, tak i do znovu použitelné plastové lahve. Obě lahve jsou přitom omývatelné v myčce nádobí, což zvyšuje celkový uživatelský komfort. Dvojici lahví s objemem 1 litr najdete už ve startovacím balení výrobníku DUO, v případě potřeby si můžete další kusy dokoupit samostatně.

V startovacím balení DUO se nachází i nová bombička se systémem rychlého uchycení Quick Connect. Ten významně zjednodušuje její výměnu – namísto zdlouhavého šroubování stačí novou bombičku jednoduchým pohybem do výrobníku zacvaknout. Pomocí bombičky můžete připravit až 80 litrů čerstvé perlivé vody. Intenzitu perlivosti si přitom regulujete sami počtem stlačení tlačítka na horní části výrobníku. Po spotřebování můžete bombičku vyměnit za novou na kterémkoli z více než 3 000 výměnných míst, a to jen za cenu plynové náplně.

Jako jeden z nejinovativnějších a nejmodernějších produktů pro domácnost získal výrobník SodaStream DUO v roce 2021 prestižní ocenění GOOD DESIGN® a následně i ocenění RED DOT 2021 za svůj výjimečný design. Startovací balení výrobníku DUO bylo též certifikované organizací Carbon Trust za snížení uhlíkové stopy, které SodaStream dosáhl úpravou výrobních procesů i materiálů používaných na výrobu a balení produktů.  

Výrobník SodaStream DUO se na českém trhu prodává v černé barvě.

DUO Black Elegantní, moderní výrobník domácí perlivé vody

Kontakt pro média:
Hedvika Přibová                     
PHOENIX COMMUNICATION                 
110 00 | Praha 1 | Opletalova 919/5             
hedvika@phoenixcom.cz                  

O značce SodaStream
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami co do počtu vypitých litrů*. Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,99 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. Kromě svého pohodlí navíc používáním každého výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdných PET lahví od nápojů. Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.
Zpět na SodaStream Blog